Išvyka į edukacinį renginį Klaipėdoje

Išvyka į edukacinį renginį Klaipėdoje

Rugsėjo 14 d. Šilutės žemės ūkio mokyklos mokiniai kartu su savo anglų kalbos mokytoja Asta Gratkauskiene dalyvavo AMES  tarptautinių studijų forume “Study the World”.

Šis įspūdingas renginys prasidėjo Klaipėdos mero Vytauto Grubliausko sveikinimo kalba – jis labai apsidžiaugė tokiu gausiu mokinių ir mokytojų dalyvavimu renginyje.

Visiems susirinkusiems buvo labai įdomu ir smalsu pasiklausyti LCC universiteto dėstytojo daktaro J.D Mininger pranešimo. Mokiniai buvo mokomi taisyklingai parašyti motyvacinį laišką, kuris išsiskirtų iš tūkstančio kitų, taigi, ir suteiktų didesnę galimybę būti pastebėtam. Keletas renginyje dalyvavusių mokinių pristatė savo patirtį, kodėl jie pasirinko mėnesį mokytis užsienio mokyklose, ir kaip jiems tai sekėsi. Po to buvo užduota daug klausimų ir vyko įdomi diskusija. Labai įdomiai prisisitatė atstovai iš JAV ir Kanados koledžų.

Džiugu, kad mokykla neabejinga naujiems vėjams, kad mokiniams sudaromos sąlygos įgyti naujų kompetencijų netradicinių užsiėmimų bei renginių metu.