Paminėjome Tarptautinę mokytojo dieną

Paminėjome Tarptautinę mokytojo dieną

Mokykloje svarbi kiekviena diena. Tačiau būna dienų, kurios ne tik svarbios, bet ir ypatingos. Viena tokių dienų – Tarptautinė mokytojo diena. Ją švenčiame, kai po šiltų ir nerūpestingų vasaros atostogų jau vėl būname prisijaukinę vadovėlius, mokyklinius suolus ir į klases kviečiantį skambutį.

Šią spalio 5-ąją mūsų mokiniai ir vėl surengė mokytojams nuostabią ir įsimintiną šventę. Papuošta mokykla, skambanti muzika, gėlės, dainos, ir net galimybė patiems vėl pasijusti mokinių kailyje, pademonstruoti savo žinias ir net susirungti tarpusavyje proto mūšio lauke… Taip, po tokios šventės dar smagiau žengti į klasę ir atiduoti visą save tiems smalsiems, pašėlusiems, pilniems polėkio, svajonių ir… ne visada didelio noro siekti žinių, mokiniams.

Ačiū jums už surengtą šventę. Ačiū, kad dar kartą parodėte, jog mylite ir gerbiate mus, jog esame svarbi jūsų kasdienybės dalis, ir kad mūsų kasdienis darbas nenueina vėjais, o yra prasmingas ir reikalingas. Sakėme ir sakysime, kad mūsų mokyklos mokiniai – patys šauniausi. O mes pasistengsime būti jums patys geriausi mokytojai.