Mokykla prisijungia prie Europos profesinių gebėjimų savaitės renginių

Mokykla prisijungia prie Europos profesinių gebėjimų savaitės renginių

 

Šiais metais mūsų mokykla prisijungė prie jau antrus metus organizuojamos Europos Komisijos iniciatyvos – Europos profesinių gebėjimų savaitės.

Iniciatyvos tikslas – didinti profesinio mokymo patrauklumą, atskleisti jaunimo talentą pasirenkant profesinio mokymo kelią, o šūkis – Atrask savo talentą!

Mūsų mokykloje Europos profesinių gebėjimų savaitės renginiai jau prasidėjo: žuvininkystės verslo darbuotojo specialybės mokiniai dalyvavo netradiciniame užsiėmime Žuvininkystės tarnybos prie LR ŽŪM žuvivaisos skyriaus Simno poskyryje, technikos priežiūros verslo darbuotojo pirmo ir antro kurso mokiniams netradicinė pamoka buvo pravesta UAB ROVALTRA Šilutės padalinyje. Pamokos tikslas – praplėsti mokinių technologijų žinias mokantis serviso įrankių ir įrengimų bei mašinų elektros dalykų, susipažinti su suomių traktorių VALTRA  gamintojo  serviso sistema.

Nemažai įdomių užsiėmimų netradicinėje aplinkoje, peržengiant mokyklos sienas, iki lapkričio pabaigos vyks ir kitų specialybių mokiniams. Taip pat sulauksime pasikeitimų ir mokytojų gretose: pamokas ir praktikas ves verslininkai bei kiti mokyklos socialiniai partneriai ir žinomi asmenys, taigi mūsų visų laukia daug naujovių ir įdomybių – būkime joms pasiruošę.