Dėmesio! Informuojame apie pasikeitimus!

Dėmesio! Informuojame apie pasikeitimus!

Informuojame, kad 2018 m. birželio 25 d. LT Švietimo ir mokslo ministrė Jurgita Petrauskienė pasirašė įsakymą „Dėl Šilutės turizmo ir paslaugų verslo mokyklos reorganizavimo“ (Nr. V-604), kuriuo Šilutės turizmo ir paslaugų verslo mokykla prijungiama prie Šilutės žemės ūkio mokyklos ir tampa šios mokyklos Paslaugų ir turizmo skyriumi.

Dėl šios priežasties nuo š.m. rugsėjo 1 d. visi mokiniai, kurie mokėsi Šilutės turizmo ir paslaugų verslo mokykloje, arba stojo į ją mokytis 2018 m. vasarą, taps Šilutės žemės ūkio mokyklos mokiniais. Mokymosi vieta ir sąlygos nesikeis – visi laukiami ten, kur mokėsi iki 2017-2018 m.m. pabaigos ir/arba pareiškė norą mokytis 2018-2019 m.m.

Šilutės žemės ūkio mokyklos Žemaičių Naumiesčio skyriaus virėjo ir apdailininko (statybininko) specialybių mokiniai, kurie mokėsi adresu Ramybės g. 4, Žemaičių Naumiestyje, 2018-2019 mokslo metus pradės Paslaugų ir turizmo skyriuje, adresu Lietuvininkų g. 72, Šilutė. Tuo pačiu adresu jie bus apgyvendinami ir mokinių bendrabutyje. Iškilus klausimams prašome kreiptis į socialinę darbuotoją bei savo grupių auklėtojus – jie suteiks jums visą rūpimą ir išsamią informaciją.

Šilutės žemės ūkio mokyklos mokiniai arba stoję į ją 2018 m. vasarą taip pat laukiami savoje mokykloje Pagryniuose  – apie Rugsėjo 1-osios šventės laiką informuosime atskiru skelbimu.