Būsimosios kosmetikės ir kirpėjos lankėsi grožio, stiliaus ir mados parodoje

Būsimosios kosmetikės ir kirpėjos lankėsi grožio, stiliaus ir mados parodoje

Šilutės žemės ūkio  mokyklos higieninės kosmetikos kosmetiko ir kirpėjo specialybės mokinės spalio 12d. lankėsi Klaipėdos ,,Švyturio‘‘ arenoje vykusioje parodoje „Grožis, stilius 2018“.

Moksleives lydėjo specialybės mokytojos G. Kuisienė, R. Jurgėlienė, L. Liekienė, B. Šveikauskienė. Džiugu, jog moksleivės turėjo galimybę susipažinti su kosmetikos ir plaukų priežiūros naujovėmis, išbandyti įvairias procedūras.

Pirmame arenos aukšte merginos susipažino su naujausiais kosmetikos produktais, skirtais puoselėti plaukų, nagų ir odos grožį. Moksleivė Guoda liko labai patenkinta jai atlikta rankų odos pilingavimo procedūra. Ypatingo susidomėjimo sulaukė „Valerijono“ vaistinės farmacininkų sukurti ir labai puikiai 2018 m. įvertinti veido odos priežiūros produktai, kurie buvo išbandyti ir  aptarti su moksleivėmis.

Sveikų ir ekologiškų maisto produktų gausa domino visas dalyves, mat specialybės mokytojos L. Liekienės užduotis moksleivėms buvo pasidomėti būtent šios rūšies produktais.

Antrame arenos aukšte karaliavo mada ir stilius. Moksleivės grožėjosi rūbų medžiagomis, jų spalvomis,  modeliais, papuošalais ir kitais aksesuarais.

Kaip ir kasmet vykusiose  parodose, taip ir šių metų, moksleivės ir mokytojos pasinaudojo proga sužinoti naujoves, įvertinti procedūras. Aptarimo metu visos dalyvės nusprendė naudoti

šias žinias mokymo procese.